Tilbygg

Ønsker du å utvide boligen med et tilbygg? Det er ikke alltid flytting er den beste løsningen hvis en har behov for mer plass i hjemmet, vi er behjelpelige med alt fra tegninger og søknader til snekkertjenester for ditt tilbygg.

Tilbygg er en god løsning hvis en trenger å større plass, men ikke ønsker å flytte fra nærmiljøet. Gode naboer, venner, skole, idrettslag og beliggenhet kan ikke lett byttes ut, ved å bygge ut slipper en å forlate nabolaget en er blitt glad i.

Eldre boliger har ofte en planløsning som ikke er tilpasset dagens levemåte, med et tilbygg har en mulighet til å endre boligen med løsninger tilpasset egen livstil og behov.

Når en bygger ut boligen med er det viktig at å velge en erfaren leverandør av tjeneste. Ingen liker å bo på en byggeplass, å velge en leverandør som kan levere til avtalt tid er derfor avgjørende. Vi har utført mange vellykkede jobber innen tilbygg, med mange fornøyde kunder å vise til, og vektlegger å levere innen avtalt tid og til avtalt utførelse.

Spør oss om tilbygg

Har du noen spørsmål angående tilbygg, eller ønsker et prisestimat på ditt prosjekt, kontakt oss på:

Tlf: 469 34 184

Epost: kg@htb-as.com

Eller benytt deg av kontaktskjema under

Fyll ut dette feltet
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fyll ut dette feltet

Et trygt valg av entreprenør for tilbygg

Fornøyde kunder

Det finnes ikke bedre reklame enn fornøyde kunder, vi legger derfor stor vekt på å utføre jobben etter våre kunders behov og ønsker, til avtalt tid og pris.

Konkurransedyktig pris

Vi sterber etter å levere kvalitet til alle våre kunder, uansett oppdragets størrelse, og gi våre kunder valuta for pengene, til en konkurransedyktig pris.

Arbeid utført av fagfolk

Våre medarbeidere er fagutdannede og har lang erfaring innen forskjellige oppdrag i bransjen. Vi gjør vårt ytterste for å levere høy kvalitet på arbeidet vi utfører.

Våre godkjenninger

Vi fører opp tilbygg til hus og boliger i Haugesund, Sveio, Tysvær, Karmøy og resten av Haugalandet.

Meny