Tekking av flatt tak

Bygger du nytt med flatt tak, eller har et takbelegg som trenger utskifting? Vår taktekkeravdeling har lang erfaring med tekking av flatt tak, og legger tak og membraner på boliger og næringsbygg av alle størrelser.

Det norske klimaet kan være hardt, og tak skal vare lenge. Når en skal velge en taktekker er derfor viktig å finne noen med rett kompetanse og god innsikt i faget for å være trygg på et godt resultat som varer lenge. Dette er spesielt viktig for flate tak hvor lite fall kan føre til at selv små unøyaktigheter kan føre til store lekkasjer.

HTB er et taktekkerfirma med lang erfaring, med fagutdannede taktekkere som er oppdatert på de nyeste teknikkene og produktene innen taktekking. Vår kompetanse gir våre kunder trygghet på en vel utført jobb!

For å sikre våre kunder et godt resultat har vi valgt BMI Icopal som vår leverandør. BMI Icopal er markedsledende innen membraner, takshingel og asfalt belegg, deres produkter har en unik kvalitet som gir god og langvarig beskyttelse.

Spør oss om taktekking

Har du noen spørsmål angående tekking av flate tak, eller ønsker et prisestimat på ditt prosjekt, kontakt oss på:

Tlf: 469 34 184

E-post: kg@htb-as.com

Eller benytt deg av kontaktskjema under

Fyll ut dette feltet
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fyll ut dette feltet

Et trygt valg av taktekker for flate tak

Fornøyde kunder

Våt tak avdeling har lang erfaring med tekking av flate tak. Vi legger stor vekt på å utføre jobben etter våre kunders behov og ønsker, til avtalt tid og pris.

Konkurransedyktig pris

Vi sterber etter å levere kvalitet til alle våre kunder, uansett oppdragets størrelse, og gi våre kunder valuta for pengene, til en konkurransedyktig pris.

Arbeid utført av fagfolk

Våre medarbeidere er fagutdannede og har lang erfaring innen forskjellige oppdrag i bransjen. Vi gjør vårt ytterste for å levere høy kvalitet på arbeidet vi utfører.

Våre godkjenninger

Vi legger flate tak på hus og næringsbygg i Haugesund, Sveio, Tysvær, Karmøy og resten av Haugalandet.

Meny