Legging av papp / PVC på tak

Papp og PVC membran egner seg til en rekke forskjellige tak-typer, enten taket ditt er flatt, buet eller skrått vil papp og PVC være et trygt valg av takbelegg, som vil vare i mange år.

HBT sin taktekkeravdeling har lang erfaring innen legging av papp og PVC på tak.

PVC har menge egenskaper som gjør det velegnet som takbelegg, og kan brukes på både nybygg og til rehabilitering PVC belegg er en fleksibel ett-lags løsning som gjør det raskt å installere. Dette, sammen med lav vekt, gjør det spesielt godt egnet på store flate, som industribygg, hvor også pris en spiller en avgjørende rolle for valg av takbelegg. PVC-belegget kan leveres i forskjellige tykkelser, alt etter hvor værutsatt taket er. PVC legges uten bruk av åpen flamme noe som gjør prosessen brannsikker.

Spør oss om papp/PVC tak

Har du noen spørsmål angående terrasser, eller ønsker et prisestimat på ditt prosjekt, kontakt oss på:

Tlf: 469 34 184

Epost: kg@htb-as.com

Eller benytt deg av kontaktskjema under

Fyll ut dette feltet
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fyll ut dette feltet

Et trygt valg av taktekker for pakk og PVC- tak

Fornøyde kunder

Det finnes ikke bedre reklame enn fornøyde kunder, vi legger derfor stor vekt på å utføre jobben etter våre kunders behov og ønsker, til avtalt tid og pris.

Konkurransedyktig pris

Vi sterber etter å levere kvalitet til alle våre kunder, uansett oppdragets størrelse, og gi våre kunder valuta for pengene, til en konkurransedyktig pris.

Arbeid utført av fagfolk

Våre medarbeidere er fagutdannede og har lang erfaring innen forskjellige oppdrag i bransjen. Vi gjør vårt ytterste for å levere høy kvalitet på arbeidet vi utfører.

Våre godkjenninger

Vi legger papptak og PVC-membran i Haugesund, Sveio, Tysvær, Karmøy og resten av Haugalandet.

Meny