Om oss

Haugaland tak & bygg har lang erfaring i bransjen, med fagutdannede og dyktige medarbeidere og mange fornøyde kunder å vise til. Vi er opptatt av kvalitet og kundetilfredshet, og leverer etter kundens behov og ønsker. Vi jobber aktivt for at våre kunder skal oppleve oss som en profesjonell og seriøs aktør, og har opparbeidet gode systemer for kvalitetssikring . Vi utfører våre tjenester til avtalt tid og pris.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger, bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutvikling.

Vår filosofi

Alle kunder er like viktige

Vi har som mål å være en serciveinnstillt og trygg tjenesteleverandør. Hos oss er alle kunder like viktige, enten det er privatkunder eller bedrifter. Vi gir samme gode service og yter vårt beste uansett størrelse på oppdrag.

Inkluderende arbeidsliv

Som bedrift ønsker vi å være en positiv kraft i lokalsamfunnet. Vi forstår viktigheten å inkludere alle i arbeidslivet, og har derfor et program for personer som av ulike grunner har fallt utenfor arbeidslivet til å ta fagbrev, og komme tilbake i jobb.

Et godt arbeidsmiljø

Vi har tro på at et godt og trygt arbeidsmiljø gir positive ringvirkninger i form av økt yrkesstolthet og arbeidsglede, noe som vises i arbeidet vi gjør. Vi benytter oss derfor kun av faste ansatte og unngår bruk av innleid arbeidskraft i bedriften.

Meny