Nybygg

Ønsker du å bygge nytt? Nybygg er både spennende og utfordrende å ta på seg, men kan ofte virke overveldende for privatpersoner å forholde seg til søknadsprosesser og valg som må tas gjennom prosjektet. Vi har lang erfaring med nybygg, og som total-entreprenør hjelper vi deg med alt fra, tegninger og søknader til valg av materialer og løsninger,

Om du har tenkt å bygge enebolig eller flermannsbolig er valg av rett firma til jobben viktig for et godt resultat. HTB tilbyr både snekkertjenester og taktekkingstjenester, hvis du ønsker å styre prosjektet selv, eller vi kan tilby entreprenør tjenester hvor vi styrer prosjektet for deg, finner underleverandører og samordner tjenestene, og hjelper med søknader og tegninger hvis du har behov for det.

Alle våre snekkere er fagutdannede med gode kvalifikasjoner innen faget, og er oppdater på nye byggeteknikker og materialer. Vi vektlegger god service og høy kvalitet på arbeidet vi leverer, og har gode rutiner for dokumentasjon på utført arbeid, så du kan være trygg på at jobben er utført i henholdt til avtalt utførelse og gjeldende standard.

Spør oss om nybygg

Har du noen spørsmål angående nybygg, eller ønsker et prisestimat på ditt prosjekt, kontakt oss på:

Tlf: 469 34 184

Epost: kg@htb-as.com

Eller benytt deg av kontaktskjema under

Fyll ut dette feltet
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
Fyll ut dette feltet

Et trygt valg av entreprenør for nybygg

Fornøyde kunder

Enten du velger oss som totalentreprenør eller kun ønsker snekkertjenester, legger vi stor vekt på å utføre jobben etter våre kunders behov og ønsker, til avtalt tid og pris.

Konkurransedyktig pris

Vi sterber etter å levere kvalitet til alle våre kunder, uansett oppdragets størrelse, og leverer nybygg og byggetjenester til en konkurransedyktig pris.

Arbeid utført av fagfolk

Våre medarbeidere er fagutdannede og har lang erfaring innen forskjellige oppdrag i bransjen. Vi gjør vårt ytterste for å levere høy kvalitet på arbeidet vi utfører.

Våre godkjenninger

Meny