byggmester og taktekkerfirma

Haugaland Tak & Bygg er et allsidig byggmester og taktekker-firma som tar på seg store og små oppdrag. Vi er en entreprenør med kontorer i Haugesund, og leverer tjenester til hele Haugalandet.

Din allsidige byggmester i Haugesund!

Har du behov for tjenester fra snekker eller tømrer? Trenger du hjelp til taktekking, takreperasjon, restaurering, nybygg eller påbygg? Vi i Haugaland tak & bygg har lang erfaring i bransjen, med fagutdannede og dyktige medarbeidere og mange fornøyde kunder å vise til.

Vi utfører små og store jobber innen faget,  og er en totalleverandør innen nybygg, påbygg og rehabilitering. Vi utfører byggeoppdrag i Haugesund, Sveio, Tysvær, Karmøy og resten av Haugalandet.

Våre byggtjenester

Nybygg

Skal du bygge ny bolig. Vi har lang erfaring, og er et trygt valg som totalentreprenør.

Tilbygg

Ønsker du å utvide boligen med et tilbygg? Vi gjør jobben for deg.

Restaurering

Vår byggmester-avdeling hjelper deg med restaurering og renovasjon av eldre hus og bygg.

Våre taktekkings-tjenester

Flate tak

Vi tekker flate tak, og garanterer et tett resultat

Terrasser

Vi legger membran og hjelper deg med tekking av terrasser

Papp/PVC

Vi legger papp og PVC-tak på boliger og næringsbygg

Et trygt valg av entreprenør

Fornøyde kunder

Det finnes ikke bedre reklame enn fornøyde kunder, vi legger derfor stor vekt på å utføre jobben etter våre kunders behov og ønsker, til avtalt tid og pris.

Konkurransedyktig pris

Vi sterber etter å levere kvalitet til alle våre kunder, uansett oppdragets størrelse, og gi våre kunder valuta for pengene, til en konkurransedyktig pris.

Arbeid utført av fagfolk

Våre medarbeidere er fagutdannede og har lang erfaring innen forskjellige oppdrag i bransjen. Vi gjør vårt ytterste for å levere høy kvalitet på arbeidet vi utfører.

Våre godkjenninger

Kundeomtaler

Vi er veldig fornøyd med arbeidet HTB har gjort for oss denne høsten. Takterrassen vår har blitt ombygd til en loftstue og vi har fått slått sammen to rom til ett. Anbefaler andre å bruke HTB.

Janne Helle Thorsen

Dyktige, ryddige og effektive fagfolk som jeg absolutt anbefaler. Kjempefornøyd med jobben som er gjort. Byttet tak, vinduer, pipebeslag og innvendig arbeid. Topp utførelse på alt. Hyggelige folk og helt Ok pris. Kommer til å benytte firmaet igjen!

Siren Haave

Hadde de til å legge sarnafil på garasje, med beslag, renner og klosser til rekkverk. Meget bra utført arbeid, anbefales

Gunnar Mikal Pettersen

Meny